“Do të jetë epokë e re”/ Kryeministri Rama nuk përmbahet: Nga janari shqiptarët…

Për Kryeministrin Edi Rama viti i ardhshëm do të jetë një vit krej ndryshe për biznesin dhe qytetarët e rajonit tonë.
Nga 1 janari shqiptaret do te levizin lirshem, do te punojne dhe tregtojne mallra me Maqedonine dhe Serbine.

“Me këto marrëveshje viti 2022 do të jetë një epokë e re, fillesa e diçkaje krejt ndryshe. Bazuar në këto marrëveshje per Ballkanin e Hapur dhe bazuar në ato që do të bëjmë shumë shpejt askush nuk do të përjetojë më pritje të gjata në kufi dhe gjithçka do të ecë mirë”, tha Rama.