Do shpëtoni njëherë e mirë/ Po ta bëni këtë hile të vogël nuk do keni nevojë të hekurosni më rrobat në jetën tuaj…

Një nënë ka zbuluar sesi arrin t’i mbajë çarçafët pa rrudha, pa pasur nevojë që t’i hekurosë. Influencuesja Carolina McCauley zbuloi sekretin e çarçafëve pa rrudha, të cilët gjithmonë i ka të butë dhe duket sikur po hekurosen çdo ditë – kur në fakt ajo as që i prek më hekur.

Ajo publikoi një video që shpejt u bë virale, në të cilin zbulon përbërësit që i ndihmojnë që çarçafët e saj të duken sikur kanë dal në shiriti prodhues i fabrikës.

Fillimisht vendos ujë në një enë, e përzien me alkool dhe zbutës – tërë këta përbërës i përzien sërish për disa minuta dhe më pas fillon t’i spërkat çarçafët.

Për të pasur efekt sa më të madh, ajo këshillon të gjithë që çarçafët t’i lënë që të thahen – dhe në fund rezultati është mbresëlënës, duken sikur janë blerë të ri.