Do marin rrogë bonus/ Qeveria merr vendimin e bukur, miratohet ligji për…

Edi Rama ka zbuluar vendimin e qeverisë gjatë mandatit të tretë.

Kryeministri deklaroi se ligji i ri do të jetë një ndihmë financiare (pension) për fëmijët e mjekëve dhe infermierëve që kanë humbur jetën prej pandemisë.

“Ne miratojmë ligjin e ri për dhënë lekë (pension të veçantë) fëmijëve të mjekëve që humbën jetën prej koov1d. Derisa të bëhen 18-vjeç do të përkujdeset qeveria për këta femijë që kanë mbetur jetimë”, tha Rama në vendimin e qeverisë.