‘Djemtë janë pasuri me e madhe ndersa vazjat janë Princesha’, Elvis Naçi na ngrohu zemrat me keto fjale

Imami Elvis Naçi shqiptari me i mire dhe i urte dhe nje nga njerezit qe ka ndihmuar shume njerez nevojtare dhe qe kane halle te ndryshme.Eshte nga te vetmit qe ndryshone jete njerezish.

Cdo fjale qe ai thote eshte shume e shikuar dhe ka nje audience te madhe dhe ai eshte njeri i begate me ate qe flet.

Në një intervistë për mediat shqiptare ai deklaron: “Kush ka djem fëmijë ka një pasuri të madhe, por kush ka vajze ka një princeshe në shtëpi”, kështu shprehet Naçi teksa nuk ngu ron të po.stojë një foto me të bijèn Asja, me të cilën duket se ka një lidhje të veçåntè.

Imami është baba edhe i dy djemve dhe gjith monë kujdeset për edukimin apo rritjen e tyre. Sipas tij, kur fëmijët dalin të mbarë, nuk ka çmím!

Zoti i ruajt dhe i befte te mire te gjithe.