Dita e katert e shkollës, infektohen me korona disa nxënës në qytetin e Fierit

0
244

Pas 4 ditesh shkolle fillon dhe infektimi i nxenesve me covid ndaj kjo na tregon qe duhet te jemi shume vigjilent dhe te kujdesshem duke ruajtur distancimin social.

Nxënës të shkollave publike në Fier janë infektuar me koronavirus.

Fax raporton se një prej tyre është në shkollën “Naim Frashëri” në lagjen Kastriot.

Bëhet me dije se gjendja e tyre shëndetësore është e mirë.

Ata janë karantinuar në banesatr e tyre dhe cdo gje po kalon me qetesi.

Mësohet se të infektuar janë shënuar edhe në shkollat private ndaj duhet te jemi me te kujdesshem.