Dhimbje barku gazra dhe bark i fryrë? Ja problemi që keni në organizëm

Njerëzit të cilët pretendojnë se kanë probleme me zorrët, ndihen të fryrë dhe shpesh ushqimi që konsumojnë ju bie rëndë në stomak, thuhet se kanë sindromën e zorrës nervoze.

Në përgjithëse simptoma të tilla si:

Gazrat

Fryrje stomaku

Kapsllëku

Tregojnë edhe për rritjen e tepërt të baktereve brenda zorrëve të vogla.

Në rastet kur niveli i baktereve është i ulët atëherë kjo gjë bën të mundur funksionimin siç duhet të organizmit.

Arsyet që çojnë në këtë gjendje janë dieta e varfër ushqimore, përdorimi i medikamenteve të caktuara si kontraceptivëve, antibiotikëve, konsumimi i alkoolit dhe sasia e ulët e aciditetit në stomak.

Në këto raste është shumë e rëndësishme që të pastroni bakteret nga zorrët për shkak se mund të ndikojë në shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe mos harroni të konsultoheni me mjekun.