Detaje të reja nga nga historia e Zenepes që u vra nga burri. Ai ishte shumë xheloz

0
1474

Zenepe punonte prej vitesh në një dyqan të njohur peshku në qytetin e provincës së Ternit. Te gjithe flisnin mirë për të dhe ishte një zonjë grua.

Nga ana tjetër, Xhaferi njihej si njeri i ashpër dhe komshinjtë nuk flisnin mirë për të. Ai e rrihte gruan ne sy te komshinjeve sa njëhere i ka nxjerr dhe shpatullen Zenepes. Dhe ajo me shpatull të nxjerr ka shkuar ne pune. Në dyqanin e peshkut.


Ata grindeshin shpesh dhe burri e rrihte ate.Bashkëshorti vuante nga probleme të rënda shëndetësore  kishte punuar punëtor në një kompani ndërtimi në Terni.

Ai kishte zakon alkoolin ose ndonjëherë i kombinonte me marrjen e drogës duke renduar dhe gjendjen ne familje.

“Ishte xheloz për të gjithë”, thotë një i njohur.Dhe xhelozia është nje nga arsyet pse ndodhi ngjarja. Ku i mori goditi gruan e tij me thike pasi ajo i kerkojne ndihme djalit te saj.