Deputetja largohet me urgjencë nga Kuvendi drejt Krujës, dhjetëra qytetarë në spital

Deputetja e Krujes Merita Bakiu eshte nisur per ne qytetin e Krujes, pasi eshte njoftuar per nje situate kritike.

Me dhjetera banore kane shtruar njekohesisht ne spitaline Krujes.

Dyshohet se qytetaret jane helmuar permes ujit te pijshem.

Se fundmi, atje eshte bere nje elektoral ne ujesjelles dhe uji ka ardhur i ndotur vazhdimisht.

Ftohen mediat te percjellin situaten ne Kruje dhe komunikimin qe do te kete prej andej deputetja Merita Bakiu.

Ndaj tregohuni te kujdeeshem.