Delja humb nga kopeja dhe rishfaqet pas 5 vitesh … me 40 kg lesh

0
473

Chris, ky është emri i deles që ishte larguar nga kopeja e saj 5 vjet më parë.

Për të gjitha ato vite ajo kishte jetuar në pyjet e egra dhe kur u rishfaq ajo kishte mbi shpinë 40 kg lesh mbi vete.

Ian Elkins, një bari i njohur, iu përgjigj kërkesës për ta qethur dhe pas më shumë se 40 minutash u arrit që t’i hiqnin deles nga shpina plot 40,45 kg.

Një rekord real që e bëri delen të hyjë në librin e rekordeve Guinnes! Tani Chris është mirë dhe është rikthyer në kopenë e saj.