Del lajmi i mire per shqiptarët: Nga java e ardhshme do lejohen të…

0
774

Del lajmi i mire per shqiptarët: Nga java e ardhshme do lejohen të…

Ambasada Kosovare ne Gjermani u ka bere thirrje te gjithe qytetareve qe jane me pushime ne Kosove te kene kujdes ne kthim e te zbatojne udhëzimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Dhe ne njoftim thuhet se tashme testi per Covid-19 do te jete i detyrueshem per te gjithe ata qe kthehen ngaKosova per ne Gjermani.