Deklarata qe nuk pritej e Zaida Çobo ndaj drejtorit te policise:”Dua te punoj me…

Zaida Çobo ka folur rreth takimit me drejtorin e Policisë së Shtetit, Ardi Veliu dhe ajo ka terhequr padin dhe ka ber nje deklarate tjeter.

Drejtori e ftoi Zaidan për një takim në zyrë, për t’i kërkuar ndjesë në lidhje me videon e publikuar disa javë më parë, ku ajo shfaqej me një pistoletë në dorë.

Zaida tregoi se pavarësisht problemeve që ka patur së fundmi me policinë, ajo sërish dëshiron që të jetë pjesë e Policisë së Shtetit duke terhequr padin.

“E kam takuar edhe më parë Ardi Veliun, pasi kam shkuar kohë më parë të ankohesha se nuk fitova një konkurs për t’u bërë pjesë e Pòlicisë së Shtetit. Do më pëlqente që të isha pjesë e Policisë dhe të punoja me Ardi Veliu”, tha Çobo ndër të tjera.

Ndërsa për takimin me Veliun, Zaida tha se “ndjesa e tij i është dukur e vërtetë dhe se nuk ka zgjatur shumë”. “Më kërkoi ndjesë dhe nuk e pyeta se përse e bëri një gjë të tillë.