Dalin detaje te reja në Fier, cudit banori: Klodian Çalamani më kapi gruan, donte

Banorët e fshatit e përshkruajnë autorin si shumë problematik, i cili më herë ka kryer edhe dënime.

Një banor tha për mediat se Çalamani i ka kapur gruan dhe e ka denoncuar, por e kanë liruar.Si gjithmon ne kete vend nuk ka shtet te bejn cdo gje dhe shteti nuk ben asgje e liron.

Të tëra të këqijat i ka. E kam djalin e mikut tim. Ka qenë problematik, i ka të gjitha veset e këqija. Siç ka qenë i ati është edhe i biri. E kemi përzënë nga shtëpia, qe kam çuar dhe në polici. Më ka bërë edhe mua një gjest te shtëpia. Donte të përdh unonte gruan time, ka ndodhur pasi dola nga burgu edhe vete.

Shikoni videon