Home TE NDRYSHME Ç’ka ndodhur? Manastirliu del sot në konferencë, jep lajmin…

Ç’ka ndodhur? Manastirliu del sot në konferencë, jep lajmin…

221
0

Ministrja e Shendetesise Ogerta Manastirliu doli sot ne konferencen e perjavshme per komunikimin me gazetaret dhe ka dhene paksa nje lajm te mire. Keshtu ajo tha se rastet e infektimit edhe ato me humbje jete ne vend janë më të ulëta në rajon. Ndoshta ky duhet te na japi shprese si lajm ndaj quhet nje lajm i mire.

Ndërsa sa i përket kapaciteteve spitaloren per momentin ne vendin tone, ministrja u shpreh se ka ende kapacitete në tre strukturat Covid e ndersa spitali Covid4 është gati në momentin që do të jetë e nevojshme apo kur te mos kete me shtreter te lire.

“Situata në spitale në të tre strukturat e dedikuara për trajtimin covid kemi të zëna 420 shtretër, 15-20% e shtretërve janë të lirë në tre struktura, ndërkohë që covid4 është gati në momentin që do të kemi një zënin e shtretërve”