Çifti i parë në BBV? Fifi dhe Graniti i shprehin hapur dashurinë njëri-tjetrit

Fifi dhe Graniti janë parë shumë të afërt me njëri tjetrin brenda shtëpisë së Big Brother Vip. Ata thonë se ndihen shumë mirë me njeri tjetrin dhe se ndoshta po lind diçka mes tyre.

Kamerat i kanë kapur duke fjetur me duar të bashkuara, ndërsa mes tyre ka pasur dhe biseda mjaft interesante.

Graniti: Kemi pasur batica dhe zbatica, momente të mira, shaka, ka pas momente kur jemi pikëlluar. Fifi më është gjend pranë, dhe ma ka larguar si me dorë mërzinë.

Fifi: Sa jam ndi mirë, jam ndjerë keq, në lojë, e pasigurt, me moral të lartë, i ka pas të gjitha bashkë.

Graniti:Më ka bërë të ndihem shumë mirë, ndoshta më lind diçka.

Fifi: Nuk të shoh si vëlla. Po ndihem mirë sikur e kam një mburojë afër, dhe uroj të jetë Graniti mburoja ime.

Graniti: Ndoshta është duke lind diçka.