Burri nga Berati përlot me rrëfimin/ Gruaja më mori shtëpitë dhe paratë! I bleu makinë të dashurit

Një 40-vjeçar nga Berati, in valid, Lefter Ruku rrëfeu sot për emisionin ‘Me zemër të hapur’ bre ngën e tij më të madhe. Ai tregon se si hu mbi martesën, pa surinë dhe prej gu shtit nuk takon 3 fëmijët e tij.

Pas 15 vitesh martesë ai tregon se bashkëshortja e t radhtonte dhe e dh un o nte aq sa e përzuri nga banesa që ai kishte blerë me paratë e marra si dëmshpërblim nga një ak sident.

Të njëjtin fat patën dhe pasuritë e tjera të tij. Përveçse mbeti pa para dhe pa strehë Lefteri kërcënohet nga të dashurit e ish-bashkëshortes .

Pyetje: Si e ke njohur gruan?

Lefteri: Me shkuesi ma bëri një kushëri. Më tha hajde zbrit nga fshati se jetoja në Tomor. Më tha njoh një vajzë të mirë. Ia kishte prezantuar një mik i tij që e kishte komshi. E takova për herë të parë më pëlqeu. Më kërkoi të gjitha dhe më tha shko puno në Greqi me vëllezërit e mi të bëjmë lek e të blemë shtëpi. Pas disa muajve në Greqi unë bëra ak sident me motor unë qëndrova 3 muaj në koma. Shteti më dha 150 mijë euro. Njerëzit e gruas ndërhynë me dokumentet dhe një pjesë të shpërblimit e mori baxhanaku.

Pyetje: Kjo shumë parash u bë mollë sherri?

Lefteri: Me paratë unë bleva 2 shtëpi. Një për vete, një për prindërit, po qe ishte ne emrin tim. I mori gruaja. Kjo me lekët e mia i blen makinë të dashurit. Ajo shkonte në gjykatë, kerkonte urdhër mbrojtje. Atë e dh unonte i dashuri e më denoncnte mua.

Reagon nëna e Lefterit: Problemet kanë nisur 3 vitet e fundit. Nuses i humbi i ati . Sa ishte ai gjallë e rrihte nuk e lejonte që ta sh ante Lefterin apo të dilte me të tjerë. Ajo mori dhe të motrën në shtëpi. E motra sillte dhe dashnorë në shtëpi dhe ata e përzinin Lefterin.

Lefteri: Une gruan e dua pavarsisht se ajo më ka tr adhtuar e ka bërë kaq shumë gjëra prap dua të jem me të. Njerëz me maska me motorë, njerëz që kanë lidhje me gruan time, dalin e më më thonë do më vr asin. Erdhën më kërkuan dhe te shtëpia e prindërve. Doli nëna i takoi. Gruaja dhunon dhe fëmijët. Në gusht erdhi vajza me një cantë me rroba. Tha dua te rri këtu. Të nesërmen e mori e ëma në telefon i tha hajde shpejt këtu. Më vonë morëm vesh që vajza kishte ikur se e kishte rra hur nëna.