Bo sa fyese! Arjola ia thotë në sy Einxhelit ben deklaraten e forte per te

Debate të ashpra e madje edhe me tone fyese mes banorëve në BBV.

Një i tillë është zhvilluar ditën e djeshme mes Arjolës dhe Einxhelit. Gjithçka ka nisur pas një diskutimi mes Einxhelit dhe Monikës, por ku është përfshirë edhe Ariola.

Ka qenë Einxhel ajo që i ka thënë Ariolës që të mos ndërhyjë kur flet me persona të tjerë, por aktorja i është kundërpërgjigjur se nuk e ndalon njeri të flasë. Më pas debati ka agravuar.

Arjola i ka thënë Einxhelit:

“Më të shpifur se ti nuk kam parë asnjë femër në këtë shtëpi. Unë sillem si e rritur. Unë jam shumë në rregull”.