Blerina Bombaj. 3 ushqimet me te fuqishme per njeriun

KETO JANE 3 USHQIMET ME TE FUQISHME PER NJERIUN!
Natyra ka krijuar nje mori lendesh organike perreth njeriut. Jo te gjitha jane te dobishme per te. Madje disa jane edhe vdekjeprurese. Por ndryshe c’kuptim do te kishte jeta!!!
Njeriut i eshte dashur dhe gjithmone do t’i duhet te mesoje te mbijetoje mbi rreziqet ne kerkim te me te mires per te. Kete e ka arritur me pervoje dhe shume pervoje! Kjo pervoje, e verifikuar edhe me shkence, deri me sot ka treguar se keto 3 ushqime jane vertete nje arme e forte e shendetit te njeriut mbare botes:
-HUDHRA
-XHENXHEFILLI
-TURMERIK (kurkuma)
Hudhra eshte ushqim i zakonshem per ne. Dy te fundit jane erza te Indise se pasur, te cilat tashme gjenden edhe ne tregun tone!