Blerimi habit me deklaratën për Sindin/ Ajo është një diamant i vogël, vlen shumë

0
294

Në studio ata thanë se kanë pëlqim ndaj njëri-tjetrit, ndërsa u ku ndërshtuan nga analisti Arjan Konomi, i cili u shpreh se Blerimi nuk ka pëlqim ndaj vajzës dhe se ajo duhet të zgjohet e të mos ëndërrojë.

Blerimi: Thash se nuk do të më zgjidhje.

Sindi: Unë jam tipi që po më pëlqeu dikë me atë dal.

Blerimi: Je e gatshme të vish në Maqedoni.

Sindi: Po pse jo.

Blerimi: A mendon se do të përputhesh deri në fund të emisionit.

Sindi: Po se di.

Blerimi: Ke qenë si e zënë dhe mund të jetë një ndryshim për ty.

Sindi: Mendoj se gë njeshtra aty i ka këmbët e shkurtra.

Sindi: Përshtatemi shumë nga ana e botërave ndajmë të njëjtat pikëpamje.

Blerimi: Komunikimi është i rëndësishëm për një lidhje serioze.

Blerimi: Ndihem shumë mirë me Sindin realisht.

Sindi: Hë Blerim të pëlqej?

Blerimi: Sindi është si një diamant i vogël që vlen shumë.