Binjakët 4 vjeç dhe burrë e grua/ Kjo është familja shqiptare që humbi jeten diten e sotme

46 persona humben jeten në Bullgari, pasi autobusi me të cilin po udhëtonin, shpër theu në flakë. Bëhet me dije se në autobus kishte disa shqiptarë, të cilët kishin kaluar disa ditë pushimi në Turqi.

Në mesin e tyre është dhe një familje prej 4 anëtarësh, prindërit dhe dy fëmijët e tyre binjakë.

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985