“Bëni këtë gjë”/ Kryeministri Rama nxjerr njoftimin: Do të merrni para nga…

Është bërë thirrja e katërt për financimin e projekteve në fshat.

Lajmi është dhënë nga kryeministri Edi Rama i cili bën apel që të personat e interesuar të aplikojnë sa më shumë për investimet në fshat pasi do të mbështeten përmes programit europian IPARD.

“Me thirrjen e katërt për financimin e projekteve në fshat, përmes programit europian IPARD, për të gjithë ata që duan të investojnë në fushën e turizmit rural, ky është momenti! Investoni për fshatin dhe familjen tuaj (Do të merrni para në formë grantesh për investimin tuaj)”shkruan Rama.