Home TE NDRYSHME Artan Hoxha tregon te verteten: Ja kur më kanë marrë peng

Artan Hoxha tregon te verteten: Ja kur më kanë marrë peng

280
0

Gazetari Artan Hoxha ka bërë të tjera deklarata në emisionin ‘Të Paekspozuarit’, ku foli për grupet ne vendin tone.

Ai thekson se janë ‘të ndarë’, grupet më të vjetra në moshë, të cilët kanë kontakte me Turqinë ata jane me kryesoret.

Nga këto grupe, Hoxha përmendi ata që operojnë në qytetin e Beratit, Shijakut dhe Elbasanit. Gazetari shtoi më tej se me transportin dhe shitjen e lendes, ndryshon puna. Ata janë të rinj, djem që reklamojnë luksin dhe vishen me marka.

Ndërkohë, ai tregoi edhe një ngjarje, ku është marrë peng në vitin 1997

“Sigurisht që më kanë marrë peng. Si thua ti, me gjithë këto gjëra, do kem shpëtuar unë (qesh). Më kanë marrë peng, në vitin 1997. Se tani është pak vështirë,”- tha Hoxha.