Arrestohet Natasha Rombulas nje nga personazhet viral te Tik Tokut

Arrestohet Natasha Rombulas pasi ka nxjerr nipin e saj 10 vjecar ne tik tok.

Policia e Kuçovës ka arrestuar nenen dhe djalin pasi kane postuar video me fjalë denigruese dhe banale te femijes 10 vjecar.

Ato jane arrestuar se kanë shfrytëzuar djalin e mitur për të përfituar para.

Natasha është kthyer në kryefjalë të këtij rrjeti social, për shkak të gjuhës denigruese të përdorur në komunikmet e saj të drejtpërdrejta me ndjekësit, pjesë e të cilave jo pak herë është bërë dhe nipi i saj i mitur.

Ekspertet tregojne se duhet te qendroni larg tik tokut pasi eshte nje platforme qe semure njerezit dhe ka efekte anesore per te rritur dhe femijet ne shendetin mendor.