Arjola përlotet kur flet për shoqen e saj/ Ajo dhe bukën thatë e ka ndarë me mua…

Arjola ka treguar më herët marrëdhënien e veçantë që ka me një përsonazh të njohur të Kosovës, Adriana Matoshin.

Aktorja tregoi se ajo i ka hapur derën sa herë që ka pasur nevojë, madje është bërë arsyeja që ajo vazhdoi ëndrrën e saj profesionale.

‘’Doja të hiqja dorë, dhe Adriana më tha se nëse do të kishte 5 euro , 2.5 do m’i jepte mua. Kemi jetuar me një domate që e ndanim në katër pjesë dhe pak djathë’’,- tha ajo.

Arjola tregoi se është e bekuar që e ka pasur atë mikeshë të jetës së saj.

‘’Që nga momenti i parë që jemi njohur kemi qenë të pandashme. Jam shumë kurioze ta di se si i jam dukur nga jashtë’’,- shtoi ajo.