Aristela kthehet në program pas ndërhyrjes estetike, Princi i bën surprizën dhe e lë pa fjalë: Mua do më kesh…

0
451

Aristela është rikthyer në program pas disa ditësh mu ngesë sepse bëri një ndërhyrje estetike.

Ajo vendosi të bëjë balonin gastrik dhe teksa ishte në a nkth për ndërhyrjen, erdhi surpriza nga Princi.

Ai shkoi pranë saj me një tufë me lule dhe i tha: “Mua do më kesh këtu nga fillimi deri në fund.”

Aristela tha se pas ndë rhyrjes ndihet mirë dhe nuk ka pasur asnjë shqe tësim. Juli e përgëzoi për faktin që e bëri publik të gjithë ndërhy rjen që l idhet me imazhin e saj.