Ardit Cuni i nxjerr bojën Përputhen/ Olsa bën cdo gjë me skenar, Tean e njoh unë, ajo…

Big Brother” ka vendosur të d ënojë katër banorë të cilët gjatë javës së shkuar kanë thyer rregulla të rëndësishme të shtëpisë.

Paloma, Iliri, Fifi dhe Arditi do të ”vuajnë dë nimin” e tyre në një pjesë të shtëpisë, përtej luksit dhe pa asnjë komunikim me banorët e tjerë.

Teksa po përshtaten me kushtet e reja, Arditi ka komentuar në Dhomën e Rrëfimit edhe njërin prej produksioneve të “Top Channel”.
Ai ka deklaruar se emisioni televiziv “Për’puthen” krijohet mbi bazën e një skenari dhe jo siç mendojnë shumica prej publikut.

“Unë e njoh Tean dhe e dija që në fillim që ajo ishte në një lidhje me Beartin, gjithçka aty është me skenar“, -tha Arditi.