Home TE NDRYSHME Alfred Cako cudit të madh e të vogël me deklaraten e tij...

Alfred Cako cudit të madh e të vogël me deklaraten e tij “Mos shkoni në spitalet COVID sepse aty ndodh…”

361
0

Ai ben gjithmon deklarata te forta Alfred Cako ka bërë sot një deklaratën e re teksa ka hedhur dyshimet se në spitalet COVID “po ndodh diçka qe nuk ju shkon ne mendje”.

Ai ka thene se:“Ka shumë dyshime, pse hidhen nga ballkoni këta të sëmurë nga ballkoni?

Aty ndodh diçka e cuditshme, pse nuk hidhen të sëmurët me semundje te tjera?

Prandaj i them njerëzve që të mos shkojnë në spitale. COVID mund të jetë bakter ose virus dhe nëse është bakter, ndikohet nga valët e 5 G”, u shpreh ai.

Si mendoni a jeni dakort me deklaraten e Cakos?Jepni mendimin tuaj.