‘Ajo që fshihet është 10 herë më e madhe’, flet mjeku specialist: Ja kur do bie numri i rasteve me Koronavirus.Video

Pëllumb Pipero nje nga mjeket me te mire ka dhe nje interviste dhe ka thene se nëse sot kemi kaq raste të prekur me Koroanavirus, “ajo që fshihet duhet të jetë 10 herë më e madhe”.

Ai thote se ne muajin maj do kemi nje renie te te infektuarve.

Pipero thote se “Nëse i referohemi një studimi që vajza ime ma dërgoi nga Italia dje dhe që po merret në konsideratë, ne ende shohim vetëm majën e ajsbergut.

Ne fillimet e saj Kina kishte 100 raste por me pas dolen se ishin 1500

Ndersa ne kemi 33 raste deri tani por ajo që fshihet duhet të jetë 10 herë më e madhe ndaj shpresojme me masat e marra do te arrijme te ulim nurmin e infektuarve.

Por shpresojme se me rritjen e temperaturave duhet të ulet transmetimi, presim që të bjerë edhe numri i rasteve, por disa studime të fundit dëshmojnë që këtë radhë virusi nuk i është bindur, prandaj duhet të përgatitemi për një periudhë relativisht të gjatë për t’u përballuar.
Shpresojme qe ne fund te majit dhe ne fillim te prillit te kemi marre gjendjen ne kontroll.

Por me masat e mara nga qeveria shpresojme qe te kemi rezultate me te mira.

Per me shume shikoni videon.