A mund ta gjeni shkronjen ‘P’? Vetem ata qe kane shikim te mprehte mund ta gjejne

Kuicet jane gjithmone te bukur dhe shume te ndjekur ato jane zbavites dhe ju rrisin inteligjencen.

Ne kuicin e dites se sotme eshte gejtja e shkronjes P dhe kete e gjejne vetem ata qe kane shikim te mprehte dhe jo te lodhur.

Ne foton e meposhtme eshte fshehur shkronja P a e gjeni dot?

Nese ju jeni gati mund te filloni ta beni edhe ju testin dhe te provoni veten sa te afte jeni ne keto lloj testesh.