Home TE NDRYSHME A kanë variantet e reja “Delta” dhe “Mu” simptoma të ndryshme nga...

A kanë variantet e reja “Delta” dhe “Mu” simptoma të ndryshme nga kovidi?

75
0

Aktualisht, asnjë nga variantet e reja nuk është shoqëruar me simptoma të reja ose të ndryshme, thanë ekspertët TODAY.

Sipas CDC, simptomat më të zakonshme të COVID-19 përfshijnë:

Ethet ose të dridhurat

Kollë

Gulçim ose vështirësi në frymëmarrje

Lodhje

Dhimbje të muskujve ose të trupit

Dhimbje koke

Humbje e re e shijes ose erës

Dhimbje të fytit

Kongjestion ose rrjedhje hundësh

Të vjella

Diarre

Couto gjithashtu theksoi se variantet dhe llojet e reja gjithashtu duket se rezultojnë në të njëjtën gamë të gjerë sëmundjesh që lidhen me COVID-19.Ndaj simptomat jane te njejta.

Marre nga www.today.com/health