A e gjeni dot sa shkronja D jane ne foto?Te gjithe po gabojne.

Te gjithe njerezit gabojne ne kete kuic ata nuk e gjejne dote ose gabojne ne shikimin e pare.

Kuicet ju bejne produktiv dhe ju zhivillojne me shume si shikimi ashtu dhe mendjen.

Por a jeni ne gjendje te gjeni shkronjen D.

A e gjeni dote brenda 10 sekondave.

Jane 6 8 10 apo me shume shkronja D.

Ata qe nuk e gjeten dote mund te shikojne foton me poshte dhe te gjeni 10 D.