A e gjeni dot kush eshte djalin ne foto.Eshte nje nga njerezit qe perflitet me shume sot nga Shqiptaret

0
2279

Vitet ikin por fotot mbesin dhe tregojne se si ishim dikur.

Keshtu ka ndodhur dhe me kete foto djali ne foto eshte Albin Kurti djali gjeni dhe nje politikan i kalibrit te lart dhe nje kryeminister ne Kosove.

Mirëpo, shumë rrallë kemi mundur ta shohim Albin Kurtin se si është dukur kur ka qenë fëmijë.Kjo eshte nje foto e vjeter.

Në foton më poshtë mund ta shihni Albin Kurtin kur ka qenë fëmijë, ku shihet së bashku me mësuesen e tij, Nafije Deva.