Kura që pastron helmet në zorrë dhe ul kilogramet e teperta

Ky ilaç është i njohur për shërimin e shumë sëmundjeve, për të pastruar mukusin e zorrëve dhe parazitët e tjerë. Nëpër zorrët tona kalojnë rreth 100 ton ushqim dhe 40 mijë litra lëngje, gjatë jetëgjatësisë mesatare prej 70 vitesh. Stomaku përpunon ushqimet, por mbetjet toksike, që helmojnë gjakun dhe trupin shkaktojnë dëme të pariparueshme. Me ndihmën e një klizmë mund të pastrohet vetëm një pjesë e vogël të zorrës së trashë, që është 40-50 cm. Ky është ilaçi që do t’ju ndihmojë nëse ju keni gastrit, kolit, ulcerat e stomakut dhe sëmundjet e traktit urinar, mbipeshë dhe metabolizëm të dëmtuar. Në mëngjes, konsumoni këtë përzierje për 3 javë:

JAVËN E PARË: 1 lugë gjelle fara liri të bluara, përzier me 100 ml kefir

JAVËN E DYTË: 2 lugë fara liri të bluara, përzier me 100 ml kefir

JAVËN E TRETË: 3 lugë fara liri të bluara, përzier me 150 ml kefir

Dhe duhet në mënyrë të detyrueshme të pini nga 2 deri në 3 litra ujë në ditë. Ju mund të praktikoni pastrimin e zorrëve në këtë mënyrë çdo vit.