6 gjërat që çdo prind do të donte të dinte para se të bëhej me fëmijë

Të sjellësh në jetë një fëmijë është një nga vendimet më të rëndësishme në jetë. Ndoshta edhe më i vështiri për t’u marrë. Prindërit e rinj e ndjejnë veten shumë të papërgatitur përpara kësaj përgjegjësie, pasi sado që të shohësh dhe të dëgjosh përjetimi personal është krejt ndryshe. Disa nga gjërat që çdo prind do të donte t’i dinte para se të bëhej me fëmijë janë:

Do kesh shumë netë të gjata pa gjumë.

Ti nuk je personi i vetëm që influencon te fëmija yt, pavarësisht se e dëshiron shumë këtë gjë.

Sado të mundohesh nuk do jesh më kurrë vetëm.

Çdo gjë që ata mësojnë e ecura, e folura etj, ndodh kur ata duan jo kur ti do.

Fëmijët kanë gjithmonë nevojë për ushqim, nga ti.

Këto janë vetëm disa nga nevojat që kanë fëmijët dhe ti je i vetmi që mund t’ia përmbushësh