Nena e dy femijeve: Ja si ma mori burrin klientja që vinte cdo dite në lokalin tonë

Në misionin “Historia ime”, ditën e djeshme ishte historia e vështirë e një gruaje te divorcuar dhe nëna e dy fëmijëve.

Suzana Hoxha, 54-vjeçare, tregoi se pas 13 vitesh emigracion në Greqi së bashku me ish-bashkëshortin dhe fëmijët, ata u kthyen në Shqipëri. Atehere, sapo erdhën ne Tiranë, ata nisen të blejnë një lokal dhe të hapin biznesin e tyre.

Por ishte pikërisht ai lokal që do ju sillte problemet më të mëdha dhe do bëhej pikënisja e një marrëdhënieje të re për burrin e saj.

Ajo ishte 47 vjeçe, ndërsa babai i fëmijëve të saj 50 vjeç, kur ata vendosën të ndahen. Për Suzanën ka qenë një ngjarje e rëndë dhe shumë e vështirë, gat si një traumë e vërtetë.

Ja edhe vidjo e re