110 emrat e vajzave më të bukur për vitin 2022; Nëse jeni në pritje të ëmbël ky është vendi i duhur për të zgjedhur emrin

Emrat e djemve gjatë viteve sipas studimeve nuk kanë ndryshuar shumë dhe nuk dëgjojmë emra të rinj, ndërsa për vajzat është komplet e kundërta. Në çdo vit të ri kemi emra akoma më të bukur dhe të veçantë si këto më poshtë të cilët janë përzgjedhur ndër më të mirët e këtij viti:

1. Aishe

2. Theodora

3. Navy

4. Emani

5. Hatixhe

6. Alaia

7. Alaiya

8. Oakleigh

9. Ainhoa

10. Salem

11. livia

12. Emma

13. Ava

14. Sophia

15. Isabella

16. Charlotte

17. Amelia

18. Mia

19. Harper

20. Evelyn

21. Abigail

22. Emily

23. Ella

24. Elizabeth

25. Camila

26. Luna

27. Sofia

28. Avery

29. Mila

30. Aria

31. Scarlett

32. Penelope

33. Layla

34. Chloe

35. Victoria

36. Madison

37. Eleanor

38. Grace

39. Nora

40. Riley

41. Zoey

42. Hannah

43. Hazel

44. Lily

45. Ellie

46. Violet

47. Lillian

48. Zoe

49. Stella

50. Aurora

51. Natalie

52. Emilia

53. Everly

54. Leah

55. Aubrey

56. Ëilloë

57. Addison

58. Lucy

59. Audrey

60. Bella

61. Nova

62. Brooklyn

63. Paisley

64. Savannah

65. Claire

66. Skylar

67. Isla

68. Genesis

69. Naomi

70. Elena

71. Caroline

72. Eliana

73. Anna

74. Maya

75. Valentina

76. Ruby

77. Kennedy

78. Ivy

79. Ariana

80. Aaliyah

81. Cora

82. Madelyn

83. Alice

84. Kinsley

85. Hailey

86. Gabriella

87. Allison

88. Gianna

89. Serenity

90. Samantha

91. Sarah

92. Autumn

93. Quinn

94. Eva

95. Piper

96. Sophie

97. Sadie

98. Delilah

99. Josephine

100. Nevaeh

101. Adeline

102. Arya

103. Emery

104. Lydia

105. Clara

106. Vivian

107. Madeline

108. Peyton

109. Julia

110. Rylee