24-vjeçarja rrëfen: Fle me burra të martuar vetëm për para

Një vajzë 24-vjeçare ka zbuluar përse fle me burra të mëdhenj sa mosha e gjyshit të saj. Alex është një prej qindra grave australiane, e cila e quan veten “sugar baby”.
Në një intervistë, ajo dhe Bob, i cili është në të 60-at, foli për përfitimet e të qenit në një lidhje të tillë.
“Ndonëse seksi nuk është aq i mirë, unë marr para në fund të ditës”, tha Alex duke pranuar se e bën këtë gjë vetëm që të përfitojë të ardhura për veten.
Bob është divorcuar dy herë dhe është sa trefishi i moshës së Alex. Ai është shumë i lumtur që ti ndajë paratë e tij me vajzën e re.
“Nuk është bamirësi. Një grua që gjen një djalë pa marrë seks në këmbim, i kalon kufijtë e xhentilesës”, tha Bob.
Për të është shumë e thjeshtë pasi pëlqen femrat seksi dhe është i gatshëm që ti paguajë për të plotësuar kënaqësitë personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *