14 vjecarja mendohej se ishte shtatzënë. Gjinekologu habit prindërit me atë që zbulon

0
119

Gjinekologu Shkëlqim Balili ka treguar një rast të vecantë të një vajze 14 vjecare nga Gramshi.

Prindërit nga Gramshi e sollën vajzën në maternitet dhe menduan se ajo ishte shtatzënë. Ajo e kishte barkun e fryrë dhe kishte
dhimbje te forta.

Pas kontrollit të gjenekologut ishte një rast i rallë ku ai tregon se vajza 14 vjecare kishte një grumbullim prej 6-7 muajsh a 8 muajsh të periodave në bark pasi himeni i vazjës ishte fibroz dhe kjo e kishte mbyllur kalimin e gjakut.

Pasi ja treguam rastin familjarëve më pas e kemi hapur me bisturi himenin dhe doli rreth 2kg gjak menstrual i mpiksur dhe femija ishte në gjendje te rendë u shpreh gjinekologu Shkëlqimi.