14 vjecarja lind ne maternitetin e Prishtines ndersa bashkejetuesin e gjen belaja me pas

KOSOVE-Nje vajze 14 vjecare nga Prizreni ka lindur femije. E mitura ka lindur ne Klinikën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Prishtinë.

Lindja ka shkuar mire dhe vajza dhe femija e saj jane ne gjendje te mire shendetsore.

Ajo ka mbetur shtatzen nga nje moshatar pasi ata bashkejetonin se bashku.

14 vjecarja ka thene se cdo gje ka ndodhur me dijenin e prinderve. Ndersa bashkejetuesi i saj ne moshen 16 vjecare eshte shoqeruar ne polici.

Ligji eshte se nese nje person kryen mardhenie me nje te mitur dënohen me burgim prej 5 deri në 20 vjet. shiko.news