12 vjecari humb jeten pasi e ze poshte muri i garazhdit

Britani-Një 12 vjecar u shtyp nga muri teksa ai ndihmonte babanë e tij në kopshtin e pasem te shtpis.

Ne murin r garazhdit që ai po ndihmonte të atin per ta rregulluar muri ra papritmas mbi të dy.

Djali u zbulua nga mamaja e tij dy orë më vonë. dhe ishte pa shenja jete.

Babai i plagosur i Scott u nxor më vonë nga rrënojat, ndërsa adoleshenti u deklarua fatkeqësisht i vdekur në vendngjarje nga pesha e madhe e murit.

12 vjecari ishte nje djal shume i mire dhe ai i ndihmonte te gjithe njerezit qe kishte nevoj ne zonen ku jetonte.