107 vjeçarja tregon sekretin e jetëgjatësisë se saj: Nuk jam martuar kurrë..

Një grua që ka festuar 107 vjetorin e lindjes të mërkurën dhe ka ndarë sekretin e saj për jetëgjatësi: rri beqare.

Louise Signore, e cila jeton në Bronx në New York, mban një dietë të shëndetshme dhe ushtron rregullisht, njofton Klan Kosova.

Por ajo beson se arsyeja e vërtetë pse ajo ka gëzuar më shumë se një shekull është sepse ajo kurrë nuk lidhi nyje me ndonjë burrë.

“Nëse të tjerët bëjnë stërvitje, edhe unë bëj stërvitje. Nëse ata kanë kërcejnë, edhe unë kërcej. Unë ende bëj një vallëzim të vogël. Pas drekës, unë luaj bingo, kështu e kam një ditë të plotë,” i tha Signore tha CNN.

“Mendoj se sekreti i 107 vjetëve është se unë kurrë nuk u martova. Unë mendoj se ky është sekreti. Motra ime thotë: Unë dëshiroj që kurrë të mos martohem”.

Motra e saj është 102-vjeçe.

Signore festoi ditëlindjen e saj në Qendrën e Komunitetit Bartoë në Coop City. Më shumë se 100 njerëz morën pjesë.

Alelia Murphy, 114 vjeçare, aktualisht mban rekordin e gruas më të vjetër në Shtetet e Bashkuara. Murphy jeton në Harlem në Neë York, i cili është edhe vendi ku lindi Signore.