3 lider evropian do te vizitojne diten e sotme Ukrainen.Priten te merret vendime te reja

Pritet nje takim nga lider evropian ne Ukraine. Zyra e kryeministrit polak tha se kryeministri Mateusz Moraëiecki, zëvendëskryeministri Jarosłaë Kaczyński, kryeministri çek Petr Fiala dhe kryeministri slloven Janez Jansha do të vizitojnë Ukrainen dhe do te bisedojne rreth armpushimit te luftes. Kjo vizite do te sherbeje si nje bashkepunim mes Bashkimit Europian dhe Ukraines dhe…

Read More

Stuhia diellore do të ndriçojë qiejt dhe token ‘goditje të drejtpërdrejtë’ dhe mund të ndodhë këtë javë

Stuhia diellore do të ndriçojë qiejt me ‘goditje të drejtpërdrejtë’ dhe mund të ndodhë në çdo kohë këtë javë Njerëzit në mbarë botën mund të jenë në gjendje të shohin Aurorën, një shfaqje drite që shihet shpesh në zonat me gjerësi të madhe gjeografike, kjo pritet të shihet më tej drejt ekuatorit gjatë stuhisë. Shkencëtarët…

Read More