Kjo foto рo ç mend internetin, ѕhiheni me vëmendje ka diçka që nuk ѕhkon

Që nga momenti i postimit në Reddit kjo foto u bë hit në rrjetet sociale.

Fotoja mund të duket mjaft normale po kur shihet me vëmendje ka një detaj të pazakontë e konfuz.

Të treja vajzat kanë pozuar në mënyrë të natyrshme përpara kameras dhe duken shumë rehat.

Kjo foto po çmend internetin.Ne fakte duhet ta shikoni disa here per ta kuptuar se qka po ndodh ne kete fotografi qe duket mjaft e dyshimt , pastaj do ta kuptoni se qka nuk shkon tek kjo fotografi.

Per te gjithe ata qe nuk e gjeten ne foto duket sikur vajza ka 3 duar.