Zbulohet arsyeja e veçantë, pse Arbana dhe Eduarti e quajtën djalin e tyre Diell

0
326

Arbana dhe Eduarti kanë zbuluar sot pse i kanë vendosur emrin Diell djalit të tyre.

Çifti janë frymëzuar nga nëna e Eduartit, e cila e ka pasur emrin Diella.

Eduarti ka publikuar disa foto të nënës së tij dhe ka shkruar:

“Meqë qenka dita e nënës sot. Kjo është Diella, nëna ime kur ka qenë bloggere Instagrami në 1975”

“Imazhi i ‘Karamela Zana’, ‘Bukës së misrit’, ‘i ranxhatës’, ‘i sapunit 5 leksh’ si dhe shumë markave të rrobave në vend”.