Vini re: Simptomat e para të kancerit shfaqen në duar!

Simptomat e para të kancerit shfaqen në duar!

Sipas disa ekspertëve britanikë në mjekësi, simptomat e para të kancerit shfaqen në duart e tyre.

Nëse simptomat vërehen me kohë, pacienti do të ketë më shumë mundësi për ta mundur këtë sëmundje.

Sipas mjekëve, individët me sëmundje te keqe kanë duar të ashpra,te gjymtuara dhe te fryra.

Ekspertët thonë se është shumë e rëndësishme të kuptohen seriozisht këto simptoma, sepse ato tregojne se ka disa ndryshime në trupin tuaj që mund të ndikojnë në shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Burimi:/healthylifevision.com/
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/

You may also like...

Leave a Reply