Home TE NDRYSHME Vendimi i fundit i qeverisë/ Ja ku Mbyllet transporti publik për fundjavën

Vendimi i fundit i qeverisë/ Ja ku Mbyllet transporti publik për fundjavën

236
0

Ne Kosove tashme eshte pezulluar transporti publik duke bere qe te kete nje reagim edhe prej Ministrise se Infrastruktures.

Ministria ka bere thirrje ne forme lutje per te gjithe operatoret e trasportit publik te udhetareve qe te respektojne vendimin e qeverise.

“Qeveria e Republikës së Kosovës me vendimin 01/41 të datës 06.11.2020, në pikën 2 të këtij vendimi ka pezulluar disa paragrafë, ndër to paragrafin 14 të vendimit 01/39 të datës 01.11.2020, me ç’rast pezullohet transporti publik i udhëtarëve deri të hënën më 09.11.2020 në ora 05:00. Lusim operatorët të kenë mirëkuptim dhe të respektojnë vendimin e Qeverisë”, deklaroi Ministria e Infrastrukturës.