Veliaj i jep “urdher” pronarët e marketeve: Do ketë gjoba të pamë shirshme për ata që i

0
792

Eshte bere mbledhja ne Bashkine e Tiranes per perhapjen e Virusit.

Kryetari i bashkise ka thene se pronaret e marketeve te medha duhet te kene kujdes te mos rrisin cmimet.

“Do jeni të pamë shirshëm me gjoba dhe procedim penal për këdo pronar biznesesh, supermakete dyqane ushqimore që rrisin çmimet. Nuk do tolerojmë më një qytet hienash, rrëzohemi bashkë, por bashkë do ngrihemi“, tha Kryetari i Bashkise Veliaj.

Ndaj kjo eshte nje mase e mire per mbrojten e qetetareve sepse jane pare qe tregtaret po rrisin cmimet per te perfituar nga kjo situate e pa zakonte.

Shpresojme te behet me mire.