Home TE NDRYSHME Vaksina me detyrim në kete shtet per te gjithe.Po ne vendin tone?A...

Vaksina me detyrim në kete shtet per te gjithe.Po ne vendin tone?A jeni dakord per kete gje?

488
0

Danimarka pritet te behet ligji per te vaksinuar te gjithe popullin.

Thuhet se:“Ligji mbi epideminë” do t’i kishte dhënë qeverisë daneze fuqinë të merrnin masa karantine të detyrueshme kundër çdokujt që mund të ishte infektuar nga një sëmundje e rrezikshme, por ka qenë pjesa që lidhej me vaksinimet që ka shkaktuar zhurmën më të madhe, shkruan Summit News.

“Autoriteti Shëndetësor Danez mund të jetë në gjendje të marrë grupe njerëzish që duhen të vaksinohen për të përmbajtur dhe eliminuar një sëmundje të rrezikshme”, raporton e përditshmja The Local.

“Personat që e refuzojnë këtë, mund – në disa situata – të detyrohen me ndalimin fizik, me policinë e autorizuar të ndërhyjë”.

Kjo eshte nje situate e veshtire mendohet vaksina te behet ne te gjithe popujt evropian.

Ndersa per ne Shqiperi ende nuk ka nje lajm te tille.