‘Unë qëndroj në punë për ju, juve qëndroni në shtëpi për ne’, mjekët nga e gjithë bota u bëjnë thirrje qytetarëve qe te

0
768

Mjeket jane ata qe po perballojne kete gjendje qe kurre nuk ka qene keshtu me pare ndaje ata jane heronjte e cdo shteti dhe heronjte qe kujdesen per mijra jete njerezish.

Ndaj nje falenderim i madh shkon per ata heronje te devotshem.

Por ata sot bejne nje kerkese globale që të qëndroni në shtëpi, në mënyrë që të vazhdojnë të bëjnë punën e tyre dhe ta ndalim kete gjendje.

Dr. Leana Wen, një profesor në Universitetin George Washington nga fushata “Qëndro në shtëpi: shpëto jetën”.

Ai thote se duhet te qendroni ne shtepi qe keshtu do te shpetoni jeten tuaj por dhe te familjes tuaj.

“Nëse mundeni, qëndroni në shtëpi!”

Kjo eshte menyra me e mire per te fituar ne dhe ju.