Të gjithë ju prindër që keni fëmijë në shkollë, në shtator ju pret një surprizë e pakëndshme. Librat…

0
776

Librat këtë vit të ri shkollor do të kushtojnë më shtrenjtë. Dhe jo pak por deri në 35 përqind më shumë se një vit më parë.

Matematika është rreth 19 përqind më shtrenjtë, biologjia 28 përqind me shtrenjtë dhe kulmin e arrin Fizika që kushton 34 % më shtrenjtë. Si referencë morëm libra të fëmijëve tanë, duke qenë se katalogu i një viti më parë të teksteve shkollore nuk mund të aksesohet për momentin. Kjo është ajo që shkruhet në Portalin shkollor të Ministrisë së Arsimit.

Rritje të çmimeve të librave ka patur nga viti ne vit, por diferenca mes çmimeve të librave vitit shkollor që do të nisë me ato të një nviti më parë quhet pa hezitim një hendek.tch