Home TE NDRYSHME Të dielën pritet një shp ërthim në Durrës, banorët të lënë hapur...

Të dielën pritet një shp ërthim në Durrës, banorët të lënë hapur dyert dhe dritaret

197
0

Diten e sotme eshte dhene nje njoftim nga IKMT dhe forcat xheniere pasi ata kanë planifikuar prishjen e nje pallati. Prishja do te behet me shpërthim të kontrolluar në muret e brendshme të pallatit në lagjen 17, rruga Dalip Peza, pallati i Kastratit në Durrës.

Ndaj për arsye sigurie, bashkia e Durrësit dhe këto institucione pergjegjese u kanë bërë thirrje banorëve si edhe subjekteve që ndodhen pranë këtij pallati, sidomos në një rreze 200 m nga vendi i shpërthimit, ditën e diel më datë 20 shtator 2020, nga ora 11.00 deri në orën 17.00 të lënë hapur dritaret dhe dyert e banesave dhe të subjekteve të tyre për të shmangur valën go.ditëse, të ulin në dysheme televizorë e kompjuter dhe të largohen nga banesat dhe subjektet e tyre.

Shembjet po ndodhin për të filluar ndërtimin e godinave të reja për banorët e go ditur nga tërmeti.